Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Je kunt je online bestelling betalen middels: Visa, MasterCard, Ideal en PayPal. Wij accepteren geen cheques en contanten.

Wat is Verified by Visa en MasterCard SecureCode?

Verified by Visa en MasterCard SecureCode zijn diensten die credit card details beschermen met een persoonlijk wachtwoord. Deze diensten bieden extra veiligheid en zijn in het bijzonder geschikt voor particulieren die online winkelen. De kaart dient geregistreerd te worden met een wachtwoord en dit hoeft slechts een keer gedaan te worden. Wanneer de kaart gebruikt wordt om online te winkelen, wordt bij het check-out proces gevraagd om het wachtwoord in te voeren.

Bij het bevestigen van je bestelling kan door de bank verzocht worden om je kaart te registreren. Als je dan op “Ja” klikt, word je doorverwezen naar de website van de bank om dit te doen. Als alternatief zou je ook rechtstreeks contact kunnen opnemen met de uitgever van de kaart om deze te registreren. Indien je meer informatie over deze diensten wenst, bezoek dan de websites van Verified by Visa of Mastercard SecureCode.

Wat is de reden dat bepaalde artikelen niet voorradig zijn?

Wij doen ons uiterste best om de webshop up to date te houden en geen artikelen te tonen die niet voorradig zijn. Echter, soms worden bepaalde artikelen gedurende specifieke periodes veel verkocht. Zodra dit voorkomt, proberen wij alternatieven aan te bieden dan wel te laten weten wanneer het artikel weer binnen verwacht wordt.

Hoe kan ik jullie kleding het beste wassen?

Al onze kleding bevat een wasvoorschrift. Onze technische kleding mag nooit met wasverzachter gewassen worden, aangezien dit de draden verstopt en daarmee de ‘zweet afvoer’ wordt belet.

Hoe vind ik mijn juiste maat?

Wij besteden grote zorg aan materialen en pasvorm en verwijzen u graag naar de maattabel die ook op onze website vermeld staat.

Waar worden de Rucanor artikelen geproduceerd?

Wij kopen onze artikelen in bij leveranciers over de hele wereld. Wij zorgen er voor dat zij te allen tijde aan de internationale wet- en regelgeving voldoen. Al onze artikelen worden door ons Nederlandse productteam ontworpen.

Welke materialen gebruiken jullie?

Rucanor gebruikt prachtige, prestatieverhogende materialen. Ons inkoopteam selecteert deze materialen met de grootste zorg en let er niet alleen op dat het artikel er mooi uitziet, maar ook dat het goed aanvoelt.

 

Waarom vragen jullie naar mijn persoonlijke gegevens?

Wij vragen je persoonlijke gegevens, zodat we met je in contact kunnen treden als er een probleem met je order is.

Besteld voor 15:30 = zelfde dag verzonden ✓ Betaal met Ideal of Credit Card Dismiss