RETOURNEREN en/of OMRUILEN: HET IS SIMPEL

Wij accepteren retour zendingen en/of omruil (om welke reden dan ook) binnen 14 dagen nadat je de zending hebt ontvangen. Enkele beperkingen zijn van toepassing en daarom verwijzen wij graag naar onderstaande retour voorwaarden. Mocht je overgaan tot het retourneren van een artikel, download dan het retour formulier middels de link onderaan deze pagina.

WAT ZIJN DE RETOUR VOORWAARDEN?

RETOURNEREN

Wij bieden een gratis retour service, want wij begrijpen dat je soms artikelen die niet geschikt blijken te zijn, wenst te retourneren en wij helpen graag om iets anders te kiezen of bieden een terugbetaling aan.

Wij bieden een terugbetaling aan van het aankoopbedrag (en de vrachtkosten, indien de volledige zending retour komt) op artikelen die in perfecte staat binnen 14 dagen na ontvangstdatum met aankoopbewijs en retour formulier naar ons antwoordnummer worden geretourneerd. Dit houdt in dat de artikelen ongebruikt en, voor zover mogelijk, verpakt dienen te zijn in de originele verpakking met aangehecht kaartje of sticker. Het eenmalig passen van kleding of schoenen wordt niet beschouwd als gebruik.

Restitutie zal worden bijgeschreven op het oorspronkelijke bankrekening nummer dat werd gebruikt voor de aankoop.

OMRUILEN

Een artikel kan maximaal twee keer kosteloos omgeruild worden door gebruik te maken van het retour formulier. Ruilen kan alleen voor een andere maat of kleur. Indien je een ander artikel wenst, verwijzen wij je graag naar www.rucanor.com om een nieuwe bestelling te plaatsen.

DEFECTE ITEMS

Wij zullen retour zendingen van defecte artikelen accepteren zolang deze minder dan een jaar geleden via ons bedrijf op www.rucanor.com werden aangeschaft en onze controleurs van de retour afdeling bevestigen dat het om defect materiaal of een fabricagefout gaat. Wij verzoeken je wel om op het retour formulier bij de zending te vermelden wat het probleem is.

Indien je schoenen, kleding of accessoires gekocht hebt bij een erkende dealer, dan dien je contact met hen op te nemen.

Wij vertrouwen erop hiermee een passende service te bieden. Indien je verdere vragen hebt, kun je ons altijd e-mailen voor advies: verkoop@sport-services.eu.

Met vriendelijke groet,

Rucanor team

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0