Valentijnsdag komt er weer aan en daarom hebben we besloten een aantal leuke oefeningen met jullie te delen die je met je partner kan doen. Pak je partner stevig vast en werk samen aan je conditie in je eigen huis! Laat de Valentines Day Workout beginnen …

Lunges – Voer 3 sets van 10 lunges met elk been uit. Vergeet niet om ervoor te zorgen dat je knie niet te ver naar buiten gaat en houd hem boven je voet. Houd je romp rechtop gedurende de hele oefening.

Stretch Band Row  – Een persoon zit op de grond en de andere staat met gebogen benen voor zijn partner. Pak allebei een uiteinde van de band met de armen volledig gestrekt. Trek de band langzaam in de richting van je buik en daarna langzaam weer terug tot de armen weer gestrekt zijn. Voer 3 sets van 10 uit.

Couple Sit Ups – Ga in de plank-houding en houdt de voeten vast van je partner zodat die de push ups kan doen. Het leuke van deze oefening is dat elke sit up kan eindigen in een beloning voor beide. 3 sets van 10 sit ups.

Partner Rows – Pak de armen van je partner en leun langzaam achterover. Plaats je voeten tussen de benen van je partner en strek je armen. Trek je zelf langzaam naar je partner toe terwijl die zijn armen gestrekt houdt. 3 sets van 10.

Stretch Band Adduction – Bindt een band in een lus. Ga naast je partner staan. Plaats beide de voet het dichtst bij je partner in de lus. Houdt de schouder van je partner vast voor ondersteuning ( A). Houdt je rug recht en het ondersteunde been licht gebogen. Beweeg het been dat in de lus zit voor het andere been langs ( B ), daarna langzaam weer terug. Dat is een oefening. Doe drie sets van 15; draai je om en herhaal met de andere kant .

Stretch Band Abduction – Bindt de band om je buitenste been en ga naast elkaar staan. Houdt de schouder van je partner vast voor ondersteuning ( A). Houdt je rug recht en het ondersteunde been licht gebogen. Verplaats het buitenste been langzaam naar de zijkant omhoog (B) en dan weer langzaam terug. Dat is een oefening. Doe drie sets van 15, draai je om en herhaal met het andere been.

Russian Twist and Pass – Ga met de ruggen tegen elkaar op de grond zitten, zorg ervoor dat de ruggen recht zijn onder een hoek van ongeveer 45 graden met je benen. Pak een dumbell en houd deze net onder de schouders. Trek je navel naar je ruggengraat en draai langzaam naar links. De beweging is niet groot en is afkomstig van de ribben, niet vanuit je armen. Geef het gewicht door aan je partner en die geeft het vervolgens weer door naar jou aan de andere kant. Geef het gewicht 15 keer door en herhaal dit 4 keer en draai per keer de andere kant op.

Partner Crunches – Zit tegen over elkaar and geef een fitnessbal door tijdens de sit-ups. 3 sets van 15 reps.

Besteld voor 15:30 = zelfde dag verzonden ✓ Betaal met Ideal of Credit Card Dismiss