Apparel

Ontdek Rucanor Apparel, waar stijl en functionaliteit samenkomen in onze veelzijdige collectie van sport- tot zwemkleding. Elk stuk is ontworpen met oog voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat je altijd het beste uit jezelf kunt halen. Of je nu in de sportschool zweet of baantjes trekt in het zwembad, Rucanor biedt de perfecte balans tussen comfort, duurzaamheid en prijs. Kies Rucanor voor kleding die net zo hard werkt als jij.

Voor elke situatie

Wees voorbereid op elke situatie met de uitgebreide Apparel lijn van Rucanor

Thermowear

Blijf warm en droog met het thermowear van Rucanor, bestaande uit een thermobroek en thermoshirt. Speciaal ontworpen om je lichaam onder de meest extreme omstandigheden warm en droog te houden. Het biedt superieure vochtregulatie en uitstekende warmte-isolatie. Het sneldrogende materiaal voelt heerlijk zacht aan op de huid en voert vocht efficiënt af. Dankzij de platte naden wordt schuren en irritatie voorkomen, terwijl het elastische ontwerp zorgt voor een comfortabele, aansluitende pasvorm. Perfect voor winterse buitentrainingen of intensieve workouts. Met het ademende polyester blijf je warm en kun je optimaal presteren, zelfs in de koudste omstandigheden!

Sweatwear

Blijf warm en comfortabel met het sweatwear van Rucanor. Of je nu voor, tijdens of na je training bent, ons sweatwear  is jouw perfecte metgezel. Deze stijlvolle sportsweater is gemaakt van een zachte polykatoenmix met een warme, unbrushed binnenkant voor extra comfort. Dankzij de goede pasvorm en elastische manchetten en tailleband, blijven je spieren optimaal warm en ben je klaar voor elke activiteit. Ideaal voor sport en ontspanning!

“Krachtig presteren, comfortabel bewegen!”

Bij Rucanor draait alles om het combineren van prestaties en comfort. Of je nu traint, ontspant of de natuur trotseert – met Rucanor haal je het beste uit jezelf!

nl_NLDutch