Zoeken

Rucanor Work(s)!

Naast onze sportcollecties, maken we ook stappen in de wereld van werkschoenen. In samenwerking met President Safety lanceert Rucanor in 2023 een compacte, maar krachtige lijn van veiligheidsschoenen. Ontworpen voor optimaal comfort en bescherming tijdens het werk.

Veiligheid & stijl voorop

 

De Rucanor Work werkschoenen combineren veiligheid en stijl op een unieke manier, speciaal ontworpen voor professionals die zowel bescherming als comfort zoeken. Met hun lichte, sportieve ontwerp zijn deze werkschoenen een must-have voor iedereen die actief is in sectoren zoals logistiek, lichte industrie, installatie en de horeca. Verkrijgbaar in moderne kleurcombinaties en gemaakt van hoogwaardige, slijtvaste materialen, bieden ze niet alleen een duurzame bescherming, maar ook een verzorgde, eigentijdse uitstraling.

Game 151 S1P

 

De Rucanor Game 151 werkschoenen bieden een sportieve look met topbescherming. Dankzij een composieten neus, anti-perforatiezool en schokabsorberende EVA-tussenzool zijn ze licht, comfortabel en veilig. De slijtvaste, antislip buitenzool zorgt voor grip, terwijl 50% gerecycled materiaal bijdraagt aan duurzaamheid. Ideaal voor moderne werkomgevingen.

Score 331 S3

De waterafstotende en slijtvaste bovenkant van deze lichte S3 veiligheidsschoenen houdt uw voeten droog en beschermd, terwijl het eigentijdse design direct opvalt. Een trendy én betrouwbare keuze voor dagelijkse bescherming in veeleisende werkomgevingen.

nl_NLDutch