Voor elke sport, de perfecte bal

Met de hoogwaardige ballen van Rucanor ben je klaar voor elk spel! Of je nu voetbalt, tafeltennist, korfbalt of basketbalt, onze ballen zijn ontworpen voor optimale prestaties en duurzaamheid. Geniet van uitstekende grip, perfecte stuit en langdurige speelkwaliteit. Rucanor biedt de bal die bij jouw sport past, voor zowel trainingen als wedstrijden.

De perfecte mix van plezier en gezondheid

Balsporten zoals voetbal, volleybal en basketbal zijn niet alleen leuk, maar ook geweldig voor je gezondheid! Ze verbeteren je conditie, coördinatie en spierkracht, terwijl je tegelijkertijd werkt aan teamwork en focus. Of je nu recreatief speelt of competitief, met balsport blijf je actief, fit en gemotiveerd. Kies voor plezier én gezondheid!

Volleybal 4500

De volleybal voor topprestaties, perfect voor intensieve trainingen en wedstrijden. Met een duurzame constructie en een zacht aanvoelend oppervlak, biedt deze bal optimaal speelcomfort en uitstekende controle. De nauwkeurige afwerking zorgt voor een stevige grip, waardoor je elk spel perfect beheerst. Geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik, staat de VB4500 bekend om zijn betrouwbare stuiter en consistente prestaties. Een populaire keuze voor zowel amateurs als professionals die alleen het beste willen.

Rucanor Cup IV

Krachtig, duurzaam en opvallend op het veld – de Rucanor Cup IV. Deze  voetbal is speciaal ontwikkeld voor zowel trainingen als wedstrijden. Het duurzame PVC-oppervlak zorgt voor uitstekende slijtvastheid, waardoor de bal lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. Hij biedt hoogwaardige prestaties met een perfecte balans, uitstekende grip en een betrouwbare stuit, geschikt voor diverse speelomstandigheden. Een ideale keuze voor serieuze voetballers!

nl_NLDutch