Zoeken

Urban+

Dit model is de meest luxe elektrische fiets uit de lijn. Zo verschilt dit model aanzienlijk in specificaties met de reguliere Urban uit de collectie. Een Gates CDN riem in plaats van de basic ketting, hoog comfort met vering in de voorvork en een hogere accucapaciteit.

Kleur

Frame

High
Low

Rucanor Urban Plus: een ultramoderne e-bike met een gestroomlijnd design en weergaloos gebruiksgemak.

In-frame Accu

De Rucanor Urban+ is uitgerust met een krachtige 418Wh in-frame accu, naadloos geïntegreerd voor een strak uiterlijk. Deze accu levert een indrukwekkende actieradius van maximaal 110 km, waardoor je langere afstanden kunt afleggen zonder tussentijds opladen. Ideaal voor zowel dagelijkse ritten als langere tochten.

Van ketting tot aandrijfriem

Tegenwoordig kom je ze steeds vaker tegen, de immens populaire aandrijfriem. Waar voorheen de traditionele fietsketting de standaard was, is nu de riemaandrijving zeer gewaardeerd. Het grootste voordeel van zo’n fietsbelt is de duurzaamheid en het onderhoudsvrije karakter. Ook geeft de riem minder weerstand en is stiller. De Gates Carbon Drive Belt is een zeer betrouwbare variant en geschikt voor intensief gebruik; deze CDN Belt gaat duizenden kilometers mee.

Comfort en design verweven

Niet alleen het frame van de stadsfiets is gestroomlijnd, ook de rit ervaar je ongestoord. Zo fiets je dankzij de verende voorvork met Speed Lock met gemak over elk soort terrein. De stuurpen is verstelbaar waardoor je het stuur eenvoudig in de gewenste hoek instelt. Het is geheel aan jou of je voor een sportieve of een rechte zithouding kiest. Inclusief supercomfortabele lederen handvaten én de uitrusting is compleet.

Begin vandaag nog met comfort, en bekijk de beschikbare verkooppunten bij onze premium partners

nl_NLDutch